1K
2020-10-02 2856 浏览
如果喜欢食火锅这里当然有好多选择,但除了火锅任食外这里又有一个吸引我嘅地方,点心都可以任食,而且还有平时饮茶时嘅必食特点!多叫几次都已经值回票价!这里都系全层,座位阔落,但因疫情关系枱与枱之间多了块间板,但这个不会影响我嘅食欲!先点了个微辣嘅鸡煲,鸡件十分入味,鸡肉嫩滑带点辣味!而在这里还有个自己小食吧,可以先取一些冷热小食同步进行,有喜爱嘅姜醋、鸡翼、鸡肉串烧等小食!当然这个才是我最爱嘅部份😍点心,真系差不多样样都啱食,最强烈推介当然就系常满虾饺皇同埋鲜虾烧卖皇,如果喜欢吃真心叫多一两次就已经可以回本,用料足,虾饺皇大大只弹牙爽口鲜虾咬开啖啖虾肉,而烧卖皇猪肉同大大只弹牙虾肉亦十分有口感,而流沙包亦系搣开中间流沙从中间流出,炸云吞亦十分香脆虾肉弹牙,基本上今晚反而主打了点心😜,当然不是啦,当鸡煲食完就可加汤进入火锅,火锅材料都系自助形式在自助吧取,而肉类就系入纸点选确保肉质新鲜,本地滑牛、手打丸、海生虾就系我嘅目标!滑牛软滑有口感,手打丸够弹牙爽口,海生虾都十分弹牙爽口鲜味!饮品有樽装维他奶,又系一个情意结,又冻又热任你选择!最后留肚食埋个茶楼必吃芒果布甸,真材实料内有芒果肉,呢个价

先点了个微辣嘅鸡煲,鸡件十分入味,鸡肉嫩滑带点辣味!
当然不是啦,当鸡煲食完就可加汤进入火锅火锅材料都系自助形式在自助吧取,而肉类就系入纸点选确保肉质新鲜,本地滑牛、手打丸、海生虾就系我嘅目标!

饮品有樽装维他奶,又系一个情意结,又冻又热任你选择!

最后留肚食埋个茶楼必吃芒果布甸,真材实料内有芒果肉,
呢个价钱绝对冇得输!唔使等夜晚一样可以擦餐饱!