餐厅: EverShine
资讯:

EverShine罗勒酱配巴拿马长通粉🥓($76) 9.5/10巴拿马火腿好滑好香好好味😋帮成个长通粉升华咗几个Level🆙 长通粉够有弹性,加埋橄榄油同小蕃茄,令成个主菜唔会太单寡,而系充满鲜甜🍅红肉火龙果乳酪碗🥣($74) 8.5/10好足料嘅Yogurt bowl,有蕃薯干、提子、香蕉、 士多啤梨、同埋亚麻籽。 食落酸酸甜甜好开胃,口感好丰富😋👍🏻紫薯窝夫配焦糖海盐和雪糕 🧇($88) 9.5/10必叫✨超有惊喜嘅窝夫,佢个窝夫系keep到脆卜卜唔会漏咗气咁,而且有紫薯夹杂系窝夫入面,可以食到紫薯口感同感受到紫薯香🍠另外,仲有芒果、士多啤梨、提子做陪衬,食落好fresh又有甜味🍓海盐味亦都好突出,未试过海盐味嘅waffle嘅我哋觉得好match好好食👍🏻蓝天白云☁️($55) 8.5/10系海盐焦糖香蕉蓝螺旋牛奶🥛,饮落香蕉同海盐味都好出,整体好smooth。但我哋俩个饮桶挂住打卡,影耐咗上面啲泡泡开始消失🥺冻仙气朱古力🍫($55) 8.5/10Igable 嘅冻饮,上枱嘅时候棉花糖已经有朱古力粉同花瓣,饮到一半嘅时候发现个杯系心型杯💖非常可爱! 本身有啲惊个绵花糖会太甜,点知饮落
EverShine

罗勒酱配巴拿马长通粉🥓
($76) 9.5/10

油同小蕃茄,令成个主菜唔会太单寡,而系充满鲜甜🍅

红肉火龙果乳酪碗🥣
($74) 8.5/10

紫薯窝夫配焦糖海盐和雪糕 🧇
($88) 9.5/10

蓝天白云☁️
($55) 8.5/10

冻仙气朱古力🍫
($55) 8.5/10
Igable 嘅冻饮,上枱嘅时候棉花糖已经有朱古力粉同花瓣,饮到一半嘅时候发现个杯系心型杯💖非常可爱! 本身有啲惊个绵花糖会太甜,点知饮落朱古力够香滑同浓,仲有好轻微苦涩味带味,好好饮👍🏻

Extra comment🖍
•店员服务超级nice,本身Title 想写「应该要收加一 嘅免收一Cafe」,但惊吓亲大家🤣 Cafe系免收加一
•Cafe会免费提供花茶☕️💕
罗勒酱配巴拿马长通粉