2023-08-20
呢间系要有会藉先可订枱,而咁啱朋友话有会藉,咁梗系要一试啦。 因为都听过好多朋友话好食, 叫左好多样野食,而且真系样样都有水准,好好食,真心可以再黎试。小食叫左猪手,臭豆腐,水晶肴肉, 烟熏蛋,个猪手好入味,爽口, 干净无咩毛,亦唔会剩系得骨。臭豆腐好有以前街边食既口味,臭同埋好食,外皮好脆! 水晶肴肉的肉同水晶比例都均匀,易入口,食多几点都唔会滞。小笼包既皮唔算好薄,一般厚度,但入面好多汤,感觉唔会好油腻。葱油饼入边劲多葱,好香口, 外皮脆得黎唔油,入面啲葱好似仲多过个饼咁,系我食过觉得好好食既葱油饼,不过食一块都饱饱地。另外订位时订左只八宝鸡,呢样𩠌系要提早预订先有,佢入面加左唔同材料连鸡肉酿咗糯米,几特别,都系一样唔油腻同唔会话食一件就滞,手工菜式。脆鳝都值得推介,佢系炸到脆卜卜,仲有啲蜜糖味,好好食,好似食紧薯片咁,用黎送酒好夹。甜品就点左香蕉高力豆沙,都系好食!
甜品就点左香蕉高力豆沙,都系好食!