2024-04-22
✨经朋友介绍先知元朗有间cp值高既Omakase😆虽然位置有啲入,不过都值得去食,dinner course 共23品都系每人$1380🤩依间确实比出面既餐厅平,但食物同服务质素令我会想再次光临💚btw个师傅叫Jacky👨🏻🍳佢好好倾同埋个风格比较有层次感,所有食物已调味,豉油可攞开一边,I like it☺️🥚食碗蒸蛋个阵真系要小心热🤣因为会辣亲个嘴架,味道好入味,口感都好顺🦀师傅话先食个蟹肉,食左个鲜味,再将葱同其他蟹肉同饭一齐食,层次再出好多🫶🏻🍣样样都好鲜,有啲鱼既品种我唔记得见咩名😂吞拿鱼、右口鱼、马粪海胆都入口即溶🤤鱼既油脂系个口入面浪下浪下,谂起都流口水🤤🥳当然唔少得个甜品😚开心果雪糕入面有微细既nuts,有啲口感,不过开心果再浓啲就完美🤩有自家制好似蛋糕既玉子,不过我本人麻麻地玉子😂静冈哈密瓜🍈好甜🫶🏻🥃师傅比左细细杯自家制梅酒我地试🥹好好饮,酒味较突出,饮落口好顺,仲要卖晒就无😫可惜我地叫左比较甜既普通梅酒🥹💚我另一半就未试过我妈家姐,咁生日就同佢黎试😚十分推荐情侣生日/周年book位食🫶🏻
🥚
🦀