2021-11-29
呢间新开既burger,睇过menu 一个burger都系30-50左右,系湾仔咁多over 100 burger 既地段算系比较亲民既选择。 揾日就揾朋友仔一齐试下佢Bobby burger⭐️⭐️⭐️⭐️ 朋友食呢个,呢间既招牌但我冇食到,不过朋友就话系好食,同埋都好多料。Cheese burger ⭐️⭐️⭐️Cheese burger 就正正常常拎上手就微温冇话好惊喜既感觉Chicken box1 x Chicken thigh ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️1 x Chicken wing⭐️⭐️⭐️1 x Chicken tender ⭐️竟然最好食既佢既炸鸡佢炸鸡外面既炸料系有鬼佬香料,未必个个钟意,但我自己就几钟意,比较特别三种鸡,我同朋友最钟意Chicken thigh,好juicy肉好嫩值得叫但chicken tender肉质就麻麻,下次可以只叫3只chicken wing或者chicken thighCrispy fries 因为埋哂另一种fries,叫左呢个,系外面硬身脆d既薯条,正常发挥Burger 系有诚意既,一定好食过m记,因为全部都系即叫既整,对得住个价钱!chicken thigh有惊喜,可以
Bobby burger
⭐️⭐️⭐️⭐️
朋友食呢个,呢间既招牌
但我冇食到,不过朋友就话系好食,同埋都好多料。
Cheese burger
⭐️
竟然最好食既佢既炸鸡
值得叫
Crispy fries
Burger 系有诚意既,一定好食过m记,因为全部都系即叫既整,对得住个价钱!chicken thigh有惊喜,可以encore或者食佢个chicken burger。唯一要留意系因为即整,等野食系比较耐。同埋佢座位比较少,同朋友黎食要早d拎位。