2023-05-23
大家各有各忙,终于有时间可以约出嚟食饭,四个人一致认同食中菜🙋🏻♀️X香就食得多,茶皇殿都系第一次试,menu都好多选择,花多眼乱🤣有好多套餐选择,拣咗个$5xx既龙虾伊面set,自选两款小菜。龙虾伊面够大盘,而且龙虾肉都几多,肉质唔霉而且弹牙,不过芡太多,搞到伊面有啲腍,不过问题唔大,整体嚟讲真系唔错!小菜我哋拣咗小炒王同埋菠萝咕噜肉,小炒王好有镬气,除咗有虾干之外,仲有虾仁同鱿鱼,比出面嘅小炒王多啲料咕噜肉一上枱嘅时候热辣辣,而且外皮仲系脆既,好挂汁!认真唔错!菠萝都系新鲜既佢地仲有个$1烧味优惠,我地四个人可以拣¼只烧鹅,呢个真系超级抵!大大份好抵食肉质几腍身,皮有啲脆,$1真系抵到烂!叫咗个金银蛋西兰花,肉碎好多,味道普通,但胜在够足料四个人都系食咗$800有找,质素都唔差,尤其个$1烧味真系好抵食,唔怪之得全场满座👍🏻
肉质几腍身,皮有啲脆,$1真系抵到烂!
叫咗个金银蛋西兰花,肉碎好多,味道普通,但胜在够足料