2019-04-16 215 浏览
位于尖沙咀一个唔起眼既街角,舖面唔大,只有大约十几个堂食位置。Menu选择多,价钱亦唔贵。叫左一个凯撒鸡扒堡同蜜糖芥末菠萝牛堡,跟餐要薯条同薯格。凯撒鸡扒堡食落有鸡扒凯撒沙津有九成相似,面包烘得好脆,感觉似食紧沙津上面既面包粒,鸡扒唔干,但唔算好滑,菜亦都好新鲜同多菜,整体黎讲个包食落比一般汉堡包冇咁「漏」,酸酸地咁几清新。蜜糖芥末菠萝牛堡就比较浓味,块牛亦好厚身,但平身牛味唔系好出,个酱咁浓,反而个酱既味做左主角。但不得不说个酱同菠萝加埋真系好match,虽然食落冇乜牛味,但呢个价钱咁既质素已经系超级值。跟餐只需加15蚊就有小食同饮品,薯条同薯格份量好多,亦好脆,唔会淡哂,好食!总括黎讲餐牌选择多,质素用料算唔错,平民既价钱,推荐!

总括黎讲餐牌选择多,质素用料算唔错,平民既价钱,推荐!
凯撒鸡扒堡
蜜糖芥末菠萝牛堡
薯条薯格(跟餐)
2019-04-09
凯撒鸡扒堡
蜜糖芥末菠萝牛堡
薯条薯格(跟餐)