2021-12-14 27 浏览
📍P.B.S premium burger & sandwich因为同老婆成日食太多好西,所以定期都会睇中医调理下身体,咁啱系好多美食ga希云街附近,就去揾下有咩食就见到一间好有美式风格ga Burger店就入去试下啦🍔🍔🍔📍招牌至尊和牛汉堡$ 158首先个Burger好大,完全系大得夸张超巨型,如果肚饿我就真系极力推介,材料有和牛汉堡扒,牛油果,煎蛋,大啡菇,烟肉,洋葱,芝士,生菜等,唔知仲有冇数漏,个burger巨型到好难拎到上手食,唯有影完相,拎张纸巾围住条颈,不理旁人眼光咁食😂不过一食真系不得了,整个BURGER极为足料,面包香软,层次好丰富,成个和牛汉堡扒牛味极浓而且好Juicy,咬落去酱汁已经爆发出黎,如果1个人要挑战,真系要非常肚饿先得,如果吾系我都系建议share食。📍经典手工和牛汉堡$ 108手工和牛汉堡材料:烟肉,芝士同埋牛肉嘅香味非常融洽,另外再配上蕃茄同生菜,令整体有咁油腻。汉堡包嘅外皮都相当松软。入面仲有吵完左嘅洋葱,为汉堡包带出甜味,女士一个人就最啱。📍黑松露薯条加配价$ 30薯条份量几多,脆炸得好,半脆半软身,系我最喜爱的质感,薯条本身已经洒上唔少紫菜粉,

📍招牌至尊和牛汉堡$ 158

📍经典手工和牛汉堡$ 108

📍黑松露薯条加配价$ 30
薯条份量几多,脆炸得好,半脆半软身,系我最喜爱的质感,薯条本身已经洒上唔少紫菜粉,所以几够味,沾埋黑松露酱食能够进一步提升滋味,不过如果吾喜欢太重味的人,叫佢走紫菜粉会适合D。

最后就一定整返杯我最爱的咖啡

📍Cappuccino $ 28
真心话可能主力系汉堡到,咖啡正常,吾难饮不过亦无特别惊喜,如果怕太饱可以饮水就算不用特别试。
2021-12-14
  • 黑松露薯条