2019-09-07 1535 浏览
我真系好钟意食蔬菜类𠮶啲所以立志系要试晒咁多间嘅素buffet但暂时食过最高性价比都系呢一间$70午市 (本身系90分钟但系挂住同朋友吹水吹耐左 都冇俾人赶走 仲有啲嘢食会疯狂refill 仲会间唔中出新款 太抵食了吧!)最推介嘅有几款-南瓜(上面晒左啲玉桂粉真系好好味!第一次咁样食觉得非常之夹 尤其是南瓜啱啱焗起热辣辣咁食真系不得了!)-紫薯糯米饼(真系做到外脆内软糯嘅感觉 因为佢成日都会refill 所以如果可以拎到啱啱出炉嘅咁就仲更加正!)-素寿司(味道不过不失 欣赏佢嘅创意)系冷食位置嘅都比较高汁唔推介之选-饺子 (佢嘅饺子啲皮真系好厚 同埋唔知系咪放得太耐 咬落真系好硬好难咬)-茶果 (呢款系朋友食咗之后都觉得好硬 所以唔推介)呢度环境都坐得好舒服啱晒同朋友慢慢倾计如果惊无位嘅话可以预早book位先~有机会一定会再嚟食!

但暂时食过最高性价比都系呢一间

最推介嘅有几款

-素寿司(味道不过不失 欣赏佢嘅创意)

系冷食位置嘅都比较高汁

唔推介之选

-茶果 (呢款系朋友食咗之后都觉得好硬 所以唔推介)

呢度环境都坐得好舒服啱晒同朋友慢慢倾计
如果惊无位嘅话可以预早book位先~
有机会一定会再嚟食!
午市素buffet