2022-10-03 2067 浏览
今次试下观塘呢间分店,环境好宽敞,二人座位都好舒适🤗Qr code落单,主要for order肉类、海鲜类、丸类、小食类及特饮等等!自助区就提供蔬菜🥬、饮品🥤、面食🍝及酱料等等!🐮极上和牛吃到饱 120分钟🍲汤底:9款汤底中任选1款,我就选咗比较健康嘅「阿嫲养生浓汤锅」汤底以大骨原汤为主,再加入娃娃菜、桃胶、虫草花、桂圆、枸杞及红枣等材料,清甜甘香带有些少嘅药材味,喜欢❤️🍡澳洲M9和牛牛丸呢个餐,每人送2粒!入口弹牙又Juice,而且牛味好香浓😋好正👍🏻⭐️重点推介⭐️🐮澳洲和牛M5 牛肩卷:呢个餐主打,当然系必点啦❗️脂肪好平均,肉味香浓,肉质嫩滑,口感细致!真系食完一碟又一碟🤤🐮SRF美国黑牛后腿肉:期间限定❗️脂肪少啲,但牛味更香浓👍🏻🐮安格斯牛小排:脂肪平均,肉质嫩滑,口感一流😋✅3款牛都好正,牛魔王表示好满意😝抵赞嘅系每一碟都keep到个质素,呢样好重要❤️🐠爽脆炸鱼皮:超脆,口感非常好😍正! 🥟台式虾饺:皮薄弹牙,每次必食🫶🏻🍠台湾小食:必食梅甘脆酥薯、士林盐酥鸡、真卤牛肉饭同埋小香肠,瞬间令你好似去咗台湾夜市咁😝🦐海鲜:海虾,弹牙又鲜甜!沙白,饱满鲜甜又冇沙🥬蔬菜:自助区自取,种类
今次试下观塘呢间分店,环境好宽敞,二人座位都好舒适🤗

🐮极上和牛吃到饱 120分钟

澳洲M9和牛牛丸

🍡澳洲M9和牛牛丸

⭐️重点推介⭐️

🐮安格斯牛小排:脂肪平均,肉质嫩滑,口感一流😋

爽脆炸鱼皮

🐠爽脆炸鱼皮:超脆,口感非常好😍正!

🥟台式虾饺:皮薄弹牙,每次必食🫶🏻
梅甘脆酥薯

🦐海鲜:海虾,弹牙又鲜甜!沙白,饱满鲜甜又冇沙

🥬蔬菜:自助区自取,种类选择非常多,全部都好新鲜,而且摆放得好整齐!有我最爱嘅茼蒿、南瓜、生菜、木耳、及豆卜🤗

🥤饮品:饮品柜除咗有一般罐装饮品,仲有大量自家制台式无糖茶饮都系非常吸引嘅,我就最钟意🌸洛神花茶及🍑白桃乌龙🫶🏻另外乌梅汁都好正,酸酸甜甜,好解腻,打边炉饮真系一流!

今次仲见到新推出咗台湾手工啤,即刻叫杯嚟试下先
拨云雾见蓬莱仙岛

🍺 拨云雾见蓬莱仙岛 400ml $68
呢杯台湾手工啤喺《2022 AIBA澳洲国际啤酒大赛》获奖㗎😝入口果香味较重,甘香醇厚,好喜欢💕

🍨最后每人仲有一款甜品,可以选择Movenpick雪糕或者仙草冻🤤食完真系大满足😋

总结💕餐厅环境真系好舒服,食物种类选择非常多,而且质素都好好,任食火锅嚟讲Cp值真系好高👍🏻咁受欢迎真系有原因的😍想食记得book定位呀,𠮶日见到门口好多人等位😛
澳洲M9和牛牛丸
爽脆炸鱼皮