2020-09-16 2071 浏览
之前睇左foodie介绍, 好想lunch去试下呢间劲吸引cp值高嘅日式小店🤩自选三式饭🍱 $130我地3个人去所以叫左几款唔同嘅试下☺️套餐免加一仲要有埋面豉汤同雪糕🍦有成27款拣都几多选择😆. 半烧三文鱼饭 .劲多人话好食 真系不负所望😍 半炙烧三文鱼非常厚身 食落好香口 内里又半生熟咁好正好新鲜 仲有成四五旧 . 葱碎油甘鱼饭 .卖相好靓 未黎之前听到师傅密集平均剁碎葱同油甘鱼嘅声音😂 好新鲜 油甘鱼粒粒分明 食落又入口即溶😆可能油甘鱼本身无乜味 个葱好抢😂但好香. 蒲烧鳗鱼 .虽然得两小旧 但胜在肉质肥美 食落无骨又系入口慢慢溶化 配埋个汁好好食 . 角切鱼生饭 .以为系切到普通一粒粒嘅鱼生饭 点知系堆到好似d爆丼饭咁高 鱼生好有厚度而且好新鲜 上面加左少少芝麻同蟹子☺️ . 杂锦天妇罗 .有炸虾🍤茄子🍆同紫薯 记住趁热食 炸到刚刚好又唔会好厚粉唔会好油 . 帆立贝寿司/半烧帆立贝寿司 .两款都好食好厚肉 睇你钟意边种😂雪糕有抹茶/红豆味拣 红豆个样劲似樱花/士多啤梨 配埋只碟好靓😂 两个味都好食☺️小结: 小店前一日先book都有lunch超感动 如果我知实拣呢个劲日本feel嘅窗

自选三式饭🍱 $130

. 半烧三文鱼饭 .

. 葱碎油甘鱼饭 .

. 蒲烧鳗鱼 .

. 角切鱼生饭 .

. 杂锦天妇罗 .

. 帆立贝寿司/半烧帆立贝寿司 .
两款都好食好厚肉 睇你钟意边种😂

小结: 小店前一日先book都有lunch超感动 如果我知实拣呢个劲日本feel嘅窗口位🥰望落好似好细碟但食完系几饱 系中环免加一食到咁高质嘅鱼生饭超开心☺️ 下次我实book窗口位😂

推介: 🌟🌟🌟🌟🌟(最高5星)
  • 半烧三文鱼饭
  • 角切鱼生饭