2020-09-08
铺头虽小,但有heart,有feel,食物有质素的小店!今个月仲有和牛半价大优惠,系50%大割引,仲要系选用日本头三位的尾崎牛,真系抵食!只要你share 社交平台分享«大割引»的page就可享优惠啦!厨师成旧拎出嚟响你面前切,无花无假,真材实料,你要几多切几多,原价$2/克,宜家$1/克。拎埋个磅,磅到几多克就几多钱,我今次呢块系228克我立刻上网check下,真系日本中数一数二嘅靓和牛!所以食落去系入口即溶,好似又去左转日本,咁抵就可以食到靓和牛,值得推介!呢份薯条都超级脆口,因为沾左啤酒浆先炸,系非一般炸薯条嘅口感!好正邪王炎杀黑龙意粉其实系酸汁炸鸡球意粉,鸡球同样脆口,酸汁似用醋调出来,都好开胃,都唔错!三角恋 Toblerone混合咗三款酒的鸡尾酒,有Baileys,Kahula ,Frangelio,再加上cream and Honey syrup.酒味比较浓,适合戏男士口味。
拎埋个磅,磅到几多克就几多钱,我今次呢块系228克
邪王炎杀黑龙意粉