2021-12-30
用生日优惠, 正价($658) 买一送一, 埋单连加一, 合共$723.8(即系每人362蚊). 食物大致上同之前𠮶位在12月24日用餐嘅朋友, 系一模一样. 冇变过. 长脚蟹冇! 生蚝冇! 面包蟹冇!只有啲唔好食嘅琵琶虾同埋蟹! 啲蟹冇乜肉, 而且冇膏! 我完全唔想食! 估唔到而家食自助餐, 呢三样嘢, 是但一样, 都可以冇! 真系极度超失望!!龙虾是芝士焗, 熟食, 味道好一般, 冇乜虾味, 而且冇膏. 其他刺身, 甚至乎新鲜㓥嘅, 都系冇味, 好似食嚿塑胶咁! 肉类只得烧牛肉, 冇羊肉, 另外有一个类似乔巴既野, 好似话系鸡肉, 试咗少少, 味道好一般. 蘑菇汤又系冇味, 唯一一样可以赞下, 就系啲中式炖汤,几好味, 我饮咗两碗.熟食方面, 糯米饭又系冇味, 羊腩煲水汪汪咁, 睇见都唔多想食, 有啲其他菜炒猪肉, 火鸡片. 都冇食到, 最离谱是炸鱼皮都摆埋上碟当作一样热盘.鹅肝食咗一嚿, 好多油, 一嚿就算啦. 其他嘢, 可睇返12月24日用餐嘅朋友的一篇文章, 因为基本上的食物是完
鹅肝食咗一嚿, 好多油, 一嚿就算啦. 其他嘢, 可睇返12月24日用餐嘅朋友的一篇文章, 因为基本上的食物是完全一样.
以我嚟讲, 啲食物质素及味道就真系中下水准, CP值极低. 咁嘅价钱, 我去马可孛罗食, 好过佢.
生日优惠送一个半磅蛋糕, 可以拿走, 个蛋糕都几好食嘅, 我谂都值70蚊.
生日优惠送两杯酒精类饮品, 不过我哋唔饮酒, 所以冇要.
仲有, 如果你得两个人, d两人枱系会摆喺好远, .........行出去攞嘢食好鬼远, 当有特别嘢出 ( e.g. 新鲜㓥刺身) 会摇铃通知, 但出到去已经排哂大队!
题外话/补充资料:
生日优惠, Sino club 会员, 生日当月, 买一送一