繁忙嘅星期一,放工梗系要食餐好嘅奖励下自己啦😎喺 IG 见到呢间酒吧餐厅做紧半价优惠(星期五系无嘅),一于拉埋老公嚟试下!餐厅整体环境都几浪漫😆,见到都有几 Pair 情侣摸住酒杯底,边食边谈情💏。我呢啲老夫老妻当然就 Focus 喺嘢食啦🤣,叫咗 2 款嘢食同 Cocktail,实行饮饱食醉!🍔迷你汉堡拼盘落单嘅时候睇见迷你仲以为会好细份🤣,点知上到台先发觉超级足料❣️,一个拼盘有齐两份自家制牛肉汉堡同一份鸡肉汉堡,配埋半融嘅芝士极度邪恶食到停唔到口。仲配埋香脆入味嘅薯格,送酒真系一流啊!🐔特色鸡翼 (蜜糖芥末/水牛城/威士忌烧烤)对于我哋死酒鬼夫妇嚟讲,第一次见到有 Whiskey 口味嘅鸡翼梗系要试试佢啦😯!首先讲咗鸡翼本身先,烧到皮脆肉嫩入口热辣辣🔥。3 款口味亦都各有特色;带浓郁酒香嘅威士忌烧烤酱简直系卖飞佛啦,嗜辣嘅 c6 就钟意食水牛城味道多啲,蜜糖芥末都好惹味,配埋爽脆嘅蔬菜条一齐咁就食多多都唔怕漏啦🥬!再叹番杯经典 Magarita,Chill 住踢走 Monday Blue~

🍔迷你汉堡拼盘
迷你汉堡拼盘

🐔特色鸡翼 (蜜糖芥末/水牛城/威士忌烧烤)
特色鸡翼
magarita