1K
2017-08-05 922 浏览
Make My Day 饕客黑松露忌廉杂菌带子比得包 $18Pita with Black Truffle Mushroom, Scallop & Wedges挪威烟三文鱼鲜茄牛角包配薯角 $18Croissant with Smoked Salmon, Tomato & Wedges苹果乳酪沙冰 +$8个人比较欣赏pita. Pita 烤热过, 杂菌炒过几香 仲有3粒带子, 带淡淡blk truffle 香 😊牛角包虽然唔够香同酥脆, 但都烘热过, 中间有成片smoked salmon, 蕃茄同生菜.今次试既特饮就麻麻, 太太太甜.野食虽然唔算特别出色, 但都唔错, 性价比好高, 可以话系穷人恩物. 小食, Pita, croissant set $20都唔驶, 饭/pasta/dessert 都只系$3x~$4x. 所有staff 到厨师都好后生, 睇得出佢地好有heart💗 开左两个几月, 当时试过外卖都觉得唔错. 今日再去, 居然无加过价. 其实, 呢个定价真系会有盈利吗? 😂希望下次去仲见到佢地Ps 地点近mtr 都好方便, 但只有几个座位无冷气, 主要做take away
Make My Day 饕客

黑松露忌廉杂菌带子比得包 $18
挪威烟三文鱼鲜茄牛角包配薯角 $18
苹果乳酪沙冰 +$8

今次试既特饮就麻麻, 太太太甜.

Ps 地点近mtr 都好方便, 但只有几个座位无冷气, 主要做take away 生意,想去既留意番