2021-11-01 419 浏览
好耐冇食过大阪,次次经过都畀人潮吓退🤣,是日见钟数尚早,即管去撞一撞,6点松去到,等第三张台,两三个字有得入!吞拿鱼腩碎鱼生饭: 吞拿鱼腩碎系即剁,直头听到厨房剁,份量超大,吞拿鱼新鲜冇筋,其他鱼生都超鲜甜,最抵赞北寄贝,食落爽口,有甜味!鱼生饭: 甜虾高质,三文鱼腩够油脂,剑鱼腩普通!跟餐有汤,沙律,茶碗蒸,正正常常!炙烧三文鱼腩寿司: 每次必嗌,好有感情!大阪未搬细舖之前,我哋一家人每个月都去几次,次次都会嗌几客!三文鱼腩大大件,有油脂,烧完再香口啲,必试!软壳蟹反卷: 正常好食,蟹炸得好松脆,冇腥味!小肌寿司: 今次重磅推介,见到白board 有佢出现,一定要嗌嚟试下!鱼冇腥味,食落小小爽口,有种好特别嘅鱼油香!总括嚟讲,大阪唔会令人失望,cp value 世一,嘢食高质,有良心,经开元朗必试!

吞拿鱼腩碎句生饭

鱼生饭: 甜虾高质,三文鱼腩够油脂,剑鱼腩普通!

鱼生饭

跟餐有汤,沙律,茶碗蒸,正正常常!

炙烧三文鱼腩寿司

软壳蟹反卷: 正常好食,蟹炸得好松脆,冇腥味!

软壳蟹反卷

小肌寿司