2021-01-24 1106 浏览
网络人气好受欢迎既CrazyPie , 无论做升职饼,散水饼都非常适合。种类多,颜色缤纷 , 大大件够睇头😆每个月都会推出一些新款,间中亦都会推出季节限定款式,例如圣诞节🎅呢间所售卖既Pie有别于其他连锁舖头或甜品店卖既Pie,所以山长水远我都要亲自去观塘买😅第一 款式口味创新特别,例如铁观音巧克力🍫脆脆挞,伯爵茶麻薯挞等,以上既款式系外面市面上应该未见过第二 可以食得出人手做与连锁机器做既分别第三 价钱合理,三十蚊左右已经买到一个大大个既Pie , 剩系店主既创意已经值回票价啦👍唔可以话全香港最好食既Pie , 但系无得比较情况之下,CrazyPie依然系我心目中几特别,好好食既Crazy Yummy Pie😋
大大件够睇头😆
第二 可以食得出人手做与连锁机器做既分别