2017-10-14 153 浏览
只要有自动售卖机的麦当劳,宜家都可以自己Create your own taste,不过只限指定signature 汉堡系列,今次就拣咗,最新嘅tabasco系列嘅芝麻包,安格斯汉堡,配搭狂野火辣酱配新鲜菠萝,呢度仲可以提供送餐服务,只要攞个牌,揾个位坐低,隔一阵就有人送餐。咁呢个自家制嘅狂野火辣安格斯汉堡,原本系比较辣,所以就要喺个包入面攞走晒绿色嘅辣椒,因为部机冇提供走辣椒呢个项目,所以要自己嚟,个芝麻包就同big mac冇乜分别,感觉唔系好新鲜,反而块安格斯汉堡扒,就出色好多,够份量又够juicy, 加埋菠萝嘅甜味,带有狂野辣酱嘅辣味,简直一绝!原来部自动售卖机,可以拣埋加钱饮McCafe系列只要加$10就可以饮到最新嘅冻抺茶朱古力oreo,好似都好抵饮,虽然呢个话系日本嘅山尾抹茶粉,不过就真系饮唔到有太多抹茶味,整体来讲用大概$50食到呢个餐,都抵食,值得推荐

自家制
自家制