2017-04-22 263 浏览
今日黎到衣间cafe,系因为见佢既打印饮品非常吸引,完全吸引到我黎呀位置极度方便,尖沙咀站B2出口行前少少右边就到,不过门口细细要留意一下!今日2点黎到,原来2点刚开始tea set,tea set种类面饭类会少d,其他时段都有lunch/dinner set我今次都叫左个香辣蚬肉炒意粉,打印饮品拣左冻朱古力咖啡,温馨提示:餐牌上写打印饮品指冻饮整出黎效果较好!如果唔要打印饮品,本身套餐加$6-9有普通冻热饮/$12已经有餐牌上饮品(非打印饮品),order打印饮品程序非常简单,只要同店员order完,枱面胶架上有餐厅的whatsapp号码set低直接send张相比对方,提提自己几号枱就完成喇,非常方便!环境几宁静,欧陆式装修,可能下午时间比较少人,可以慢慢享受!香辣蚬肉炒意粉先到,卖相都几吸引,份量唔会好多,但都足够填够我个肚,饮埋杯饮品已经刚刚好!差不多食完意粉,打印饮品就到了!见到打印出黎既效果真系好真好靓,非常有趣!唔舍得大大力搅拌,真实样子比相片颜色会更好。埋单$68....可以尝试咁少有既得意野都算唔错呀走时见到近门口既甜品柜,有得意公仔马卡龙,仲有相片打印既蛋糕....几
香辣蚬肉炒意粉
冻朱古力咖啡(打印饮品)
埋单$68....可以尝试咁少有既得意野都算唔错呀
走时见到近门口既甜品柜,有得意公仔马卡龙,仲有相片打印既蛋糕....几有意思!有朋友生日真系不仿考虑打印蛋糕,独一无二!
2017-04-19
香辣蚬肉炒意粉
冻朱古力咖啡(打印饮品)