2019-01-03
一连几日都得到十度左右🥶冬天一定要打边炉,今次因为佢有8折关系所以先嚟试下,7点半之前俾钱有8折😍所以今次6点就去到我食辣但朋友唔食所以叫咗两只—姫松茸冬瓜汤、血池麻辣汤(但其实唔系太辣,朋友都食到少少)坐底就可以加自己喜好嘅调味料,不过汤底其他都已经好够味一杯青柠梳打,一杯洛神花蜜,可以拣少甜的,两杯都有落蜜糖,更滋润点少得牛肉,今次叫咗手切牛边$198,牛肉光泽十分靓同新鲜,咬落只有少少肥肉😋唔似肥牛咁肥,健康朋友可以试下蔬菜🥬羽衣甘蓝,其他火㶽店好少见,店员提醒只要滚耐少少已经好好食⏰爽口新鲜见佢海鲜好新鲜,所以叫咗海鲜尚盛$228,有齐咁多款每一间手打丸都系各有特色,今次叫咗四色丸尚盛,每一粒丸入面都野,分别牛肉丸咸蛋黄,猪肉丸黑松露酱等等,粒粒足料弹牙🤩💯一开始等紧汤滚嘅时候可以叫住呢个百花酿油条试下,入面包住虾滑,够创新😍亦都可以摆入汤浸一两秒拎岀嚟👍🏼👍🏼整体唔错,卡位又有电视📺睇,多人都可以包间房一齐打边炉
坐底就可以加自己喜好嘅调味料,不过汤底其他都已经好够味 一杯青柠梳打,一杯洛神花蜜,可以拣少甜的,两杯都有落蜜糖,更滋润
见佢海鲜好新鲜,所以叫咗海鲜尚盛$228,有齐咁多款
整体唔错,卡位又有电视📺睇,多人都可以包间房一齐打边炉