2022-11-15 35 浏览
Monday一d都唔blue, 因为夜晚有得食好野 虽然自己一个食 一d都唔马虎 去左cwb一间西餐厅 环境舒服好mood 侍应全好好服务好有礼 抵赞 我点左套餐 $438加一 麦包配黑松露糖浆餐前麦包热辣辣 好香 点埋黑松露糖浆 好夹 好正有惊喜 大虾特调鸡尾酒海鲜杯前菜拣左呢个海鲜杯 一只大虾两只青口 好鲜味 重点系 特调ge酒配埋牛油果酱同洋葱蕃茄肉超级好食 谂起都流口水 洋葱汤之后饮个洋葱汤暖暖胃 好味道 葱蒜安格斯牛柳卷主菜点左安格斯牛 好juicy 煮得岩岩好 加埋d配菜 菇,茄子,薯蓉 劲满足 饱饱 Tiramisu食甜品真系有第2个胃 而呢个Tiramisu又要真系好高质 卖相靓仔 又好好味 唔太甜 d饼底蛋糕食得出有咖啡酒香 配埋个雪糕very正 Overall 呢餐好丰富 好满足 下次带埋朋友再黎先

我点左套餐 $438加一

麦包配黑松露糖浆