2023-10-15
🍴吞云吐雾 68 蚊炸紫菜配埋奶油芝士 🧀, 本身次士比较好浓 连埋香脆既紫菜一齐食多重口感 好味🍴日落 68 蚊🦐萝仔蓉沙律 配埋香浓既海草 仲有细虾仔 一整开有个 凝固左既蛋黄 整烂佢捞埋薯仔一齐食 够哂日落🤣🍴一口牛 58 蚊🐂青椒28 蚊 鸡肾32 蚊 盐烧牛舌芯 58 蚊 串烧鸡肉🐥一口牛 d牛肉汁好正 牛味香浓 一定要试 鸡肾大件 烧到刚好 够哂爽口 盐烧味渗哂落去 鸡肉个皮整得好香脆 鸡肉 juicy好正🍴五色沙追唐扬 128 蚊🐟外表好靓 炸得个粉刚好 厚度适中 有 d脆脆 total有五种色 个沙追鱼食就知新鲜 出面炸香左 入面既鱼肉都好够鱼香味🍴扑叶味噌烧 鹿儿岛阿久根黑毛和牛 288 蚊🐂味噌汁 带 d酸甜 感觉仲有 d花生酱香 和牛外面有 d香脆 入面半生熟 牛肉好 juicy推介 🍴马友一夜干238蚊一夜干煎到 好香脆 个皮食得 马友 d肉好够鱼味 而且啖啖肉 点 d酸萝卜酱汁就好好味#日本菜 #一夜干 #和牛 #沙追鱼 #薯仔 #一口牛 #青椒 #鸡肾 #牛舌Score 平均分< 8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Presen
🍴日落 68 蚊🦐
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#醉忘鱼屋
铜锣湾登龙街28号永光中心13 楼
~~~~~~~~~~~~