2024-04-30 252 浏览
Friday night 梗系要同friend chill吓今次比我哋发掘到中环呢间酒吧😍佢系正LKF中心地段 占地两层楼第一层系比较美国PARTY暗黑调既室内lounge位置楼上分左室内Bar (装修走高档路线) 同埋热带风既室外位置简直系要咩有咩 啱哂我同朋友疯狂打卡📸🤭不得不称赞呢度既service虽然地方好大 但真系每隔十分钟就会有职员黎问你有冇需要d咩 好贴心!呢度嘅cocktail杯杯都好有心思就算系classic嘅都同出面饮到嘅好唔同😲Signature Cocktail - Flower Drum Song $128 👍Peach & Jasmine Soda, Elderflower, Cucumber, Dry Vermouth, Copenhagen Distillery Dill Anise Aquavit朋友既选择 好清新既一杯cocktail 类似Mojito既升华版甜甜哋超易入口 好岩女士们😍朋友仲担心自己唔饮得浪费左但佢饮下饮下就饮晒Classic Cocktail - Bali Bali $148 👍Pineapple, Orange Lime, Pa
今次比我哋发掘到中环呢间酒吧😍

就算系classic嘅都同出面饮到嘅好唔同😲

甜甜哋超易入口 好岩女士们😍
朋友仲担心自己唔饮得浪费左
但佢饮下饮下就饮晒

Pineapple, Orange Lime, Passionfruit, Falernum, Gin Cognac, Rums
叫咗另一杯又系我好钟意
一黎到差d以为上左杯Mango Slushie 鲜黄色好吸引
但唔需要担心 里面有Gin & Rum一样有料到
酒味同甜味个balance拿捏得岩岩好
(其实仲系职员推介比较strong既cocktail添!)

Free shot
临走时老板仲每人送咗shot Tequila比我地
唔记得写低系咩牌子(已经wingwing地了~~
但记得Aftertaste好有花香味 好正!
同佢地倾落发现原来呢间酒吧都已经开业两年! (等我仲以为系新开..
你地都快d试下啦~~