2008-03-03 8 浏览
今日lunch同同事去左Megabox食california Pizza Kitchen~虽然我都知Megabox o个度无咩人,但系稳阵起见都系book位好d~但系去到佢竟然揾唔到我个booking,好彩间舖仲有好多位~我地4个人叫左3个餐-原味烧鸡烤肉薄饼,蒜香忌廉鸡肉阔面,肉酱意粉~上菜:上得好快份量:唔多,紧紧够饱la~味道:跟餐个沙律最差,唔够沙律酱,一d味都无~ 蒜香忌廉鸡肉阔面-大家都觉得几好味 肉酱意粉-因为我唔食牛肉o既,唔太钟意o个阵"酥"味,但系其他同事就好钟意~ 个pizza馅料太少,但系个批底好好味,唔会好似饼干咁,又唔会太厚,做得o岩o岩好!!^^服务态度:都算几有礼貌,但系无咩笑容,柠水柠茶都有得不断refill~仲refill得好快tim!应该会再帮衬~~
上菜:上得好快
份量:唔多,紧紧够饱la~
味道:跟餐个沙律最差,唔够沙律酱,一d味都无~
蒜香忌廉鸡肉阔面-大家都觉得几好味
服务态度:都算几有礼貌,但系无咩笑容,柠水柠茶都有得
不断refill~仲refill得好快tim!
应该会再帮衬~~