(非会员)
2008-01-26 9 浏览
今次我同个fd去食.我fd叫左个tempura饭,我就叫左鳗鱼饭(因为1年前专做外卖果间"随您钟意"既外卖鳗鱼饭好好食)好奇怪,个waiter话tempura饭会迟黎(因为要炸tempura)但系tempura饭竟然仲快到过鳗鱼饭!但系一入口就知有问题啦! d饭都唔热,之后我地叫个waiter黎叫佢帮我整番热个饭.过左一阵鳗鱼饭都黎啦, 虽然热辣辣咁黎到,但系条鳗鱼竟然唔熟!(鳗鱼肉既色系红红地咁)我就叫个经理黎帮我换过,我见佢拎碟鳗鱼饭入左厨房,过左一阵番黎同我讲...经理:"小姐,我地鳗鱼d来货已经系咁架啦."之后我同佢讲"你知唔知生鳗鱼有毒架!"经理:"咁我帮你cantel,但系你只系叫番饭类啦"(真系唔知d咩policy呀!!!)真系好讨厌啰...ps:值得一提, 有一个男waiter真系唔知咩叫服务态度啰,佢好似游魂咁....叫左好耐先有人黎,间餐厅又唔系大,又唔系有暗角,都唔明点解睇唔到人需要叫野食,咁即系证明有人发梦啦!!
今次我同个fd去食.
我fd叫左个tempura饭,我就叫左鳗鱼饭(因为1年前专做外卖果间"随您钟意"[即系前几间铺头]既外卖鳗鱼饭好好食)

经理:"小姐,我地鳗鱼d来货已经系咁架啦."
之后我同佢讲"你知唔知生鳗鱼有毒架!"

经理:"咁我帮你cantel,但系你只系叫番饭类啦"
(真系唔知d咩policy呀!!!)

真系好讨厌啰...