2021-07-14 76 浏览
今日同朋友黎到荔枝角D2 place行街,行行下见有啲肚饿,就黎到位于商场3楼既Food Garden食晚饭。我地叫左夏威夷pizza,香蒜蚬肉意粉,香酥翠瓜条、茄子条,仲有一个香蕉班戟配朱古力雪糕。野饮方面则叫左一杯热薄荷朱古力。夏威夷pizza用料十分丰富,菠萝好鲜甜,芝士同火腿份量十足,饼皮香脆得黎有咬口,非常不错!香蒜蚬肉意粉亦都好吃,蚬肉份量十足,意粉亦都多到好似一座山咁,蚬肉既鲜味系食每一啖意粉既时候慢慢怖满整个口腔。另外蚬肉亦都新鲜,肉质爽口。整体黎讲我同朋友都好满意。香酥翠瓜条、茄子条表面粉皮炸得香脆,再沾上酱汁,令人想一食再食!香蕉班戟配朱古力雪糕作为今餐既结尾十分完美。香蕉、班戟、雪糕,呢个组合永远都唔会令人失望!