2022-01-30
Da Vincenzo地址: 大角咀博文街10号地舖大角咀系一个隐世美食天堂,之前系友人介绍下得知大角咀有间性价比高嘅意大利家庭式的餐厅,而且厨师系正宗意大利人🇮🇹,今次就等我介绍比大家听先~Pizza 4 season 🍕 $158 即叫即整,一出就有好大阵香味,估唔到真系非常正宗嘅意式Pizza,pizza又长又大份又薄,差唔多一张半A4,食得出系自搓面团,软绵得来仲带有啲空气感,而且底部都唔系太㶶。呢款Pizza仲可以一次过试试4种唔同材料而成嘅口味添配搭芝士味道效果一流,真系超邪恶咁招手😈😈😈,值得一试!Tortellini rico 🥟 $138好少系香港食到咁正宗, 饺子入面包左少少芝士和菠菜饺子再配上特浓芝士汤浸著,超邪恶,但如果一个人食会易好腻。Scamorza Sausage 🌭$128Sausage烧得好咸香,加上成份满部的芝士够厚,咬落去几弹牙,内裹口感好软,真系有好重芝士味道,食起来有拉丝嘅效果🧀,芝士控嘅朋友一定唔可以错过。
地址: 大角咀博文街10号地舖
Pizza 4 season 🍕 $158