DAMA系全港首创既纯素软雪糕店,主打各款唔同口味既雪糕😌而重点系佢呢度既雪糕系不含有牛奶同鸡蛋成分,绝对岩哂素食人士~今次仲要试到佢既新口味,分别是台湾冻顶鸟龙&台湾黑叶荔枝🥰开心🥳-🎈双并软雪糕 (乌龙mix荔枝+$4) $52真系太好食了﹗﹗﹗乌龙既茶味好突出😆而荔枝味食落去感觉好fresh,夏天食真心正👍🏻两者同时混合吃,既可感受到乌龙茶的茶味又能感受荔枝的清甜~呢个真系好值得推荐比大家🤩-🎈DAMA心太软 (班兰)+软雪糕 (榴梿+$10) $82出面好少食到班兰味既心太软,而呢个心太软一切开全部都系班兰酱🤤食落一啲都唔会腻~而榴梿软雪糕都好出色😍如果大家都好似我咁系榴梿控一定超喜爱😆榴梿系用上顶级既猫山王榴梿,个味超正,好滑又好浓郁,完全好似食紧榴梿咁﹗﹗-🎈招牌鲜果乌龙茶 $45原本以为呢个乌龙茶平平无奇,点知饮落好清香,甜度仲要岩岩好,唔会太甜😌仲要有好多生果系入面,正👍🏻-🔸DAMA📍尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea 4楼411号舖

🎈双并软雪糕 (乌龙mix荔枝+$4) $52
双拼软雪糕(乌龙+荔枝)

🎈招牌鲜果乌龙茶 $45
招牌鲜果乌龙茶

🔸DAMA
2020-06-20
下午茶
双拼软雪糕(乌龙+荔枝)
招牌鲜果乌龙茶