2017-08-15
香港地座位迫都预左, 但我地成九点去到, 有几张吉枱都要我地迫张二人枱. 有点失望~ 加上食客大声倾计大声喧哗😓 好似茶记一样.原先系俾 openrice 主菜买一送一优惠吸引订枱, 但去到原来 set dinner 仲优惠😝 最后都系点二个 set.沙律菜好鲜甜, 不错.餐汤系甘笋汤又几特别, 够热香滑味浓.steak 要 medium, 都几大件同煎得好嫩, 唔会鞋又 juicy, 正👍🏻大虾 ristto, 个汁好好味我超 like. 虾又大只, good👍🏻估唔到连餐饮咖啡都好香浓😋职员都几主动有礼. 我地 order 一件 cake, 主动提供二套餐具 for 我地 share👍🏻 蛋糕都好好味. 外型靓, 抹茶柚子白朱古力 cake, 口感好丰富😋食物满分💪🏻服务唔错, 价钱超值, 下次一定会再黎试埋其他款式😆😆
加上食客大声倾计大声喧哗😓 好似茶记一样.
沙律菜好鲜甜, 不错.
餐汤系甘笋汤又几特别, 够热香滑味浓.
估唔到连餐饮咖啡都好香浓😋