2024-04-08
以前中学附近有间Delifrance,果时我最钟意食佢嘅碎蛋百吉包🤤,当年cafe选择无而家咁多,几乎系独市 。搬咗黎荃湾之后,终于又有Delifrance在屋企附近,又可以继续食百吉包~~~~~😍碎蛋依然咁滑咁足 。加埋烟三文鱼仲丰富 。不过想再要多点蛋白质,就加了焗鸡锤!估唔到而家在delifrance仲有果茶、affogato这些选择。果茶用twinnings茶包,整壶上诚意足 。affogato超大杯,仲有一块蝴蝶酥同薄荷叶,快餐黎讲真系几有诚意 !超大球雪糕,好满足!外带甜品都多了很多选择,今次选了新品蜜桃批,返屋企焗返热就是一个nice dessert,是我在晚饭后好好慰劳自己💆🏻♀️的手段 。D-Park店优惠,闲日点主餐牌套餐,送餐汤PS. 呢间delifrance都几多人,我走嘅时候系下午茶时段,都full full地!
不过想再要多点蛋白质,就加了焗鸡锤!
果茶用twinnings茶包,整壶上诚意足 。
超大球雪糕,好满足!
D-Park店优惠,闲日点主餐牌套餐,送餐汤