开始天气入凉,打边炉一定最好不过~一入到去睇个menu其实款款都好想叫,种种都好吸引,但因为天气凉凉地既关系都系叫左个药膳美人锅,补一补。值得一赞嘅系火锅材料竟然可以半份半份叫,就算两个人食都可以叫多几种食不同既食物,最岩我呢d每样都想食小小嘅人👍🏻职员一开始都攞左D调味酱料豉油比我地,可以先调教定自己要既酱汁口味,有齐晒火锅要用既用料👍🏻一开始黎左个药膳美人锅已经飘出阵阵好浓既香味,呢种天气再饮呢种浓浓既药膳汤更加会想一口接一口,跟住佢叫我地饮住个汤先。职员都好细心比定个衫套帮朋友套住左件衫等佢唔洗整污糟,呢个举动好贴心。再上左个开胃紫姜流心皮蛋,平时出面好小紫姜配皮蛋,几特别,系开左个胃就开始上其他火锅配料~样样望上去都好新鲜。五香鲜牛肉我非常推介一定要叫!好耐未食过呢种入口即溶又有牛味既鲜牛肉,我食完马上心心眼望住我个朋友,两个都非常享受呢个鲜牛肉。蟹子鲜虾滑绝对唔马虎,好小可见到咁足料,每一羹虾滑都非常多虾系入面。而且虾滑非常爽口,弹牙。鹅肠洗得非常干净,入口爽👍🏻油麦菜同红薯粉配药膳汤好入味~对于整体全晚既全部食物我非常满意,会再同屋企人或者朋友再来吃,再吃多次这个药膳美人锅
开始天气入凉,打边炉一定最好不过~

药膳美人锅
紫姜配皮蛋
五香鲜牛肉
蟹子鲜虾滑
鹅肠洗得非常干净,入口爽👍🏻
鹅肠
油麦菜同红薯粉配药膳汤好入味~
油麦菜
红薯粉
对于整体全晚既全部食物我非常满意,会再同屋企人或者朋友再来吃,再吃多次这个药膳美人锅或者试吓其他嘅鸡煲,因为我见到隔离枱火焰麻辣鸡煲一上枱系点着火都好吸引。而且座位都非常舒服👍🏻

药膳美人锅
紫姜配皮蛋