You just can’t go wrong with the Pirata Group😍DINING WEEK LUNCH ($148/pp)STARTERS - All for sharing*-Edamme, Karage🍗, Salmon Tataki, Cabbage Salad🥗枝豆份量多得惊人,最后放弃左😂三文鱼好鲜,加埋辣椒一齐食,味觉上好有冲击🌶沙律有啲似coleslaw,上面仲加左少少炸蒜🧄,令味道无咁单调BOWLS FOR MAIN-West coast🍣-Katsu San(+$28)🍖呢个丼饭相当健康,唔会太多饭,但好多唔同嘅蔬菜。炸猪扒感觉淡同瘦左啲,无左炸猪扒本身个种’肉感’west coast个个主要就配左啲腌制左嘅三文鱼,牛油果,同菇,捞完之后食落好清新,腌菇嘅咸亦升华左饭嘅味道,再加埋creamy嘅牛油果,令口感无咁dryDESSERT-Popping Ice Cream🍦雪糕嘅周围倒左啲橄榄油,望落奇怪得来有点fusion,但似乎令雪糕口感更加软滑。雪糕上嘅爆谷都几好食,咸咸地中和翻雪糕嘅甜

DINING WEEK LUNCH ($148/pp)

STARTERS - All for sharing*

BOWLS FOR MAIN