2022-08-25
同女朋友提早食完晚饭又口痕想食下甜野,行过见到间好日式嘅餐厅望下餐牌见到疏乎厘班戟就入去试下!咁啱有一台走我地就可以入座真系好好彩,女朋友拣咗个蜜瓜疏附你班戟,我反而见咖喱枱有份铁板蛋嘅意粉好吸引 , 见个肚仲有空间就见咗份∠( ᐛ 」∠)_三重蜜瓜疏乎厘班戟食落口超柔软! 好香奶蛋味,再加上蜜瓜香甜味,甜而不腻,食完又唔会好重负担,啱啱好呀(´▽`)名古屋海虾肠片铁板意粉呢个就系我望到隔篱枱叫嘅𠮶份,啲蛋啱啱好冇过火 ,但唔痴底 ,好好奇点做到🤣 好劲!味道就好接近系日本食到嘅味,比较甜口,好快就食晒成甜🫣 虾都非常爽口 正!滴滴咖啡上台个工具好多😆 呢种滴咖啡嘅香味会比普通嘅更香~ 冲好咗之后店员好快会收起啲工具唔会阻住地方 ,十分贴心朱古力咖啡浓厚朱古力味,佢系浓郁偏苦个种朱古力😍 高级感满满!成餐饭后甜品都食得好开心!
名古屋海虾肠片铁板意粉
滴滴咖啡
朱古力咖啡
浓厚朱古力味,佢系浓郁偏苦个种朱古力😍 高级感满满!
成餐饭后甜品都食得好开心!
名古屋海虾肠片铁板意粉