2018-06-10 198 浏览
今日屋企人上左大陆玩,我地冇饭开 !! 突然间醒起戏院入面有间 BURGER 店 !! 决定试一试 !!! 黎到冇咩人,入座后睇下有咩想食,原来都好多选择,由汉堡肉开始已经好多野选 !! 汉堡肉有5款俾你选择,我选左 松露汉堡肉 + 磨菇 配 炸鸡块。只佬选左 松露汉堡肉 + 脆洋葱 配 炸薯条 !! 饮野本来我都想饮奶昔,最后佢地话自己既茶系自制,我就选左冻柠茶 ~~ 哈哈 !! 而只佬就饮士多啤奶昔 !!等左一阵就有野食喇 !! 个包好香脆 ~~ 块肉值得一赞,除左入面 JUICE 之外,个厚度唔会太厚又唔会太薄 !! 入面仲好香松露味 !! 好正 ~~ 个包仲有蕃茄同芝士生菜 !!另外炸鸡块我觉得佢系好味话老麦架下 ~~ 不过佢冇酱汁配埋 !! 净食 OR 茄汁都 OK ~~ 薯条应该系原只炸 !! 吸引度大增 !! 外表炸得好香口 !! 入面既薯蓉好够 !! 薯条系粗既都真系好正 !!个奶昔应该系用雪糕打 !! 个士多啤味唔算假 !! 都好味 ~~ 下次可以试其他味道 !! 至于我既冻柠茶冇乜特别 ~ 下次都系幼昔算 !! 哈哈 ~~

2018-05-21