2019-07-04
今日好朋友生日我预早订左依间朋友介绍既Home Kitchen听讲依度食物好好食,早几日订位仲可以有画碟服务tim我比朋友早到,坐低睇到menu已经觉得啲小食好好食咁最后我地叫左个沙律,两个小食,之后一人一个主菜温泉蛋沙律沙律菜好新鲜,配埋啲汁好开胃^_^白酒忌廉煮青口睇openrice有食评推介,所以我地都点左一客,果然不负所望,煮青口个汁好香,配埋青口食一流!芝士软蛋烤菇好多芝士酿左系只菇上面,个烤菇食落好Juice,我自己极力推荐!软壳蟹龙虾汁烩饭好浓郁既龙虾味,我偷偷问店员,原来个龙虾汁系厨师自己秘制的,难怪咁好味我地惊叫太多饭同粉会太饱,所以叫左两个慢煮食物慢煮鸡胸店员一落枱,我地3个人立即哗左一声,佢个摆碟好精细,食落口更加不得了,佢个鸡胸肉质冇出面食咁"鞋",同埋好大份慢煮三文鱼三文鱼上面有啲类似蒜蓉既香科,食落好香口,我地几个虽然都好饱,但最后都KO晒碟野心太软不枉我早几日打黎订位,我知我朋友钟意Iron Man,所以订位个阵同店员讲左,估唔到佢地咁有心机,画到只Iron Man咁靓。总括而言,食物好好味,性价比高,店员又有礼貌,一定会再黎食过!
我预早订左依间朋友介绍既Home Kitchen
听讲依度食物好好食,早几日订位仲可以有画碟服务tim
我比朋友早到,坐低睇到menu已经觉得啲小食好好食咁
最后我地叫左个沙律,两个小食,之后一人一个主菜
温泉蛋沙律
沙律菜好新鲜,配埋啲汁好开胃^_^
白酒忌廉煮青口
芝士软蛋烤菇
软壳蟹龙虾汁烩饭
我地惊叫太多饭同粉会太饱,所以叫左两个慢煮食物
慢煮鸡胸
慢煮三文鱼