2020-02-20 39 浏览
今日我同同事收工后去咗九龙城, 行街买野, 之后我地发现系九龙城周围有好多泰国餐厅, 我地行到见有啲累就想揾个地方坐低食野医下个肚啦, 于是我地就来到呢间金兰花泰国菜馆我地入到去店员好快就安排我地入坐, 服务态度都好好, 值得一赞👍我地点左~~~~~~~~炒河粉 泰式烧牛肉 同小食拼盘~~~~~~~~先讲讲个小食拼盘, 食物种类好多, 每样都好有泰式风味, 我最爱就系串烧,之后来左个炒河粉, 河粉炒得好地道, 味道炒得岩岩好, 非常惹味, 最后我个人好推荐呢个泰式烧牛肉, 牛烧得好香, 肉质都好淋, 好好味👍配上个酱汁, 好有泰国风味,👍P.S: 我个人私心好推荐呢间金兰花泰国菜馆,系好地道嘅泰国今日我同同事系九龙城 行街买野 我地发现系九龙城周围有好多泰国餐厅 我地行到见有啲攰就想揾个地方坐低食野 医肚饿 于是我地就来到呢间金兰花泰国菜馆 我地入到去 店员好快就安排我地入坐 服务态度都好好 值得一赞 我地点左炒河粉 泰式烧牛肉 同小食拼盘先讲讲个小食拼盘 食物种类好多 每样都好有泰式风味 我最爱就系串烧 之后来左个炒河粉 河粉炒得好地道 味道炒得岩岩好 非常惹味 最后我个人好推荐呢个
我地点左
~~~~~~~~
炒河粉 泰式烧牛肉 同小食拼盘
~~~~~~~~
我地点左炒河粉 泰式烧牛肉 同小食拼盘
先讲讲个小食拼盘 食物种类好多 每样都好有泰式风味 我最爱就系串烧 之后来左个炒河粉 河粉炒得好地道 味道炒得岩岩好 非常惹味 最后我个人好推荐呢个泰式烧牛肉 牛烧得好香 肉质都好淋 好好味 配上个酱汁 好有泰国风味 我个人私心好推荐呢间金兰花泰国菜馆 系好地道嘅泰国菜
2020-02-20