2021-05-06 101 浏览
成日收工经过呢间黄店,但系次次都好多人,今晚经过竟然有位,于是就同同事去试吓。但系因为我哋好晏先食lunch,所以唔系好肚饿,于是就试咗一个dinner set 加一个甜品😎😎沙律🥗餐汤🫕Dinner set𩠌沙律同埋餐汤,沙律菜好新鲜,个汤系龙虾汤,好清甜西西里茄蓉烟肉三文鱼意大利饭🍽主食方面,我哋要咗个risotto, 个饭好香,个人钟意啲饭偏硬,所以呢个饭超级啱我,加埋烟肉同三文鱼口感好丰富,茄蓉同个饭又配搭得好好😆Vanilla latte ☕️饮品方面,叫咗个vanilla latte,咖啡味好浓,饮落去好香滑,又唔会太甜☺️心太软配雪糕最后,加咗钱要咗个心太软,心太软热辣辣,一切开有流心嘅效果,加埋雪糕一冷一热,口感非常丰富😆

沙律🥗餐汤🫕

西西里茄蓉烟肉三文鱼意大利饭🍽