2023-10-23 583 浏览
✨凤爪沙律份量非常满意👍🏻😂完全冇谂过appetiser系咁多添🙈呢个凤爪系(大部分)无骨🦴,好开心唔洗吐骨。好香辣🌶️,而且好香蒜味,好开胃🤤✨黄金炸虾饼炸虾饼嘅外层炸得金黄酥脆,不过油炸味稍为重咗啲🍤里面质地扎实,冇虾粒,虾味都好似冇乜🦐💤。配上辣酱亦有另一番风味,咸咸甜甜+少少辣🦢✨蒜蓉炒通菜有淡淡蒜味🧄,炒得好有镬气,有小炒嘅风味🥬🔥。有部分𣐕部食落好韧,所以我都系比较钟意食叶部🙈不过整体都比较脆身&易咬🤤😙✨菠萝海鲜炒饭普通炒饭咁啦,粒粒分明🍚里面有啲三色豆、好多菠萝粒粒🍍、虾, mini八爪鱼, 带子。顶部有啲暖肉松,令到炒饭变得味道丰富多样咗🐽✨($28的)特色饮料•青柠梳打💚青柠味好突出,偏重酸味,唔会好甜,几解渴。•蝶豆花梳打💜零蝶豆花味😭😭就系柠檬梳打 咁🍋一样都系唔甜又解渴,好似饮健康版嘅汽水咁。
✨凤爪沙律

✨黄金炸虾饼

✨蒜蓉炒通菜

✨菠萝海鲜炒饭

✨($28的)特色饮料
•青柠梳打💚
青柠味好突出,偏重酸味,唔会好甜,几解渴。

•蝶豆花梳打💜
2023-10-22