(非会员)
2007-09-28 3 浏览
星期五晚睇完film同朋友去左APM Teppan 食晚饭因为有朋友食过话唔错,咪去试下食~ 门口有个女仔远远见到我地行紧过去的时候,已经好有笑容welcome 我地,仲问我们几多位入到去,佢地安排我地坐二人位,靠边位,环境不太嘈,倾计都几好个度有d富日本式彩色挂画,我地仔细睇d画入面原来有Teppan 的字眼,都几特别坐低左,好快有staff 拎热茶俾我地~ 接著,经理礼貌地主动行埋来向我地介绍d二人套餐,秋季小食,叫我地慢慢choose 经理帮我地落单,我地叫左三文鱼寿司, 豚肉锅, 墨鱼咀串烧& chicken拉面~~ order 一落左,有个waiter 主动帮我地倒豉油几细心& 主动^__^ 第二度通常都系自己倒豉油多 总括而言,寿司方面,水份充足,味道几新鲜热腾腾的豚肉锅,冬天食最岩~ 份量足够,佢仲有埋粉丝,好味!! chicken拉面好大碗~ ~ 食到好饱***两个人食到好饱^^ 下次会再去尝试其他食物!!

两个人食到好饱^^ 下次会再去尝试其他食物!!