2022-11-04 381 浏览
我中环 OL 放工有时都会happy hour 轻松下,之前去过Pong IFC 环境同气氛好,点知无再做。转去去兰桂坊既Pong LKF ,今日可能系打8号波后比较静,无咁嘈就岩哂同朋友黎饮番杯,7点黎吹下水聚聚旧。个场中间有两大张 beer pong 枱,一大班friend黎玩就最岩!饮到有啲饿,叫左sweet potato fries ($68)同deep fried calamari ($98),炸蕃薯条香脆甜甜,系我中意既佐酒小食~Avocado shrimp salad ($148)沙律菜中间有全个牛油果,够哂软熟腍,上方有好多大虾,大虾非常爽脆弹牙!食得出系另外调味过,周围仲细心用车厘茄围边,摆盘几靓!呢度虽然系酒吧格局,但食物制作都用心,有惊喜!Parma ham rocket pizzaPizza底中间烟韧,外皮焗到好香脆,口感佳!个sauce系好重既蕃茄味,上面既Parma ham唔会太咸, 火箭菜亦都唔苦,岩我口味!Corona ($80)其实佢仲有三间party room 有得唱K,其中一间以欧式挂画为主题~

Avocado shrimp salad ($148)
呢度虽然系酒吧格局,但食物制作都用心,有惊喜!

Parma ham rocket pizza

Corona ($80)