2010-12-24
今日同朋友约左出街谂住去庆祝平安夜!原本打算去登打士另一间cafe食,点知俾人包左场..后尾谂住求其揾一间啦,因为其实我地要求真系吾系好高!只要有一个舒服安静既环境俾我地吹下水..同埋有d好味既野食就ok.最后就入左依间comma cafe.一入到去 真正既食客得2个!其余5 6个都系老板个fd.讲野超大声-_-揾位坐底睇下 tea set choice十分少不在话下.连环境都嘛嘛枱都未清理好 就攞黎招呼客人?/_\嗌完野食之后,心情可以话下直线插落是日新低-_-我直情觉得平安夜黎食依间野 系一个冇脑同黑仔既决定..朋友既coffee 完全系妳系supermarket求其买黎冲既水准.讲左少冰 佢同我4分3杯都系冰..甘吾讲少冰系咪代表妳成杯野都净系冰?!之后到蜜糖toast.虽然吾太好食 但还接受到-_-到我既蜜糖鸡翼!讲真上cafe食野妳预左价格比较贵同份量吾会饱到肚!但问题系d鸡翼完全系叮完之后出面热入面仲有冻既感觉-_-请问点样食得落肚?我都吾介意妳净系拎去叮而吾系即场煮..但问题系连叮都叮吾好 妳想点?!榛子朱古力又系另一神话*v* 连朱古力粉都可以冇朱古力味真系要写过服字!
原本打算去登打士另一间cafe食,
点知俾人包左场..
后尾谂住求其揾一间啦,
因为其实我地要求真系吾系好高!
只要有一个舒服安静既环境俾我地吹下水..
同埋有d好味既野食就ok.
最后就入左依间comma cafe.
一入到去 真正既食客得2个!
其余5 6个都系老板个fd.
讲野超大声-_-
揾位坐底睇下 tea set choice十分少不在话下.
连环境都嘛嘛
枱都未清理好 就攞黎招呼客人?/_\
嗌完野食之后,心情可以话下直线插落是日新低-_-
我直情觉得平安夜黎食依间野 系一个冇脑同黑仔既决定..
讲左少冰 佢同我4分3杯都系冰..
甘吾讲少冰系咪代表妳成杯野都净系冰?!
之后到蜜糖toast.
虽然吾太好食 但还接受到-_-
但问题系d鸡翼完全系叮完之后出面热入面仲有冻既感觉-_-
请问点样食得落肚?
我都吾介意妳净系拎去叮而吾系即场煮..
但问题系连叮都叮吾好 妳想点?!
我谂杯野吾讲明系朱古力 真系食神都饮吾出-,-v
埋单加一 俾左51蚊食左成肚气落肚.
当然饱到痴线啦!.v.
下次去帮衬?!!!!!!!!!!!!!!!!!! no way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我宁愿系屋企煮都吾会哂时间哂钱去依间cafe!!!!!
平安夜用51蚊换左甘既教训反黎 真系凄惨到不能形容!-,-