2010-08-12
岩岩去完3R, 十分失望。食头盘个饱同汤都尚可, 我同老公叫左一个PORK RACK SET ($168)同一客MUSHROOM天使面 ($78), 食完个SET 田螺之后等左超过半个钟先黎个MAIN (PORK), 我地去既时候都好早吓, 6点半, 除左我地先得两枱人, 结果我要等到7:15先黎个PORK, 而天使面要到我地7:20追完佢再等五分钟先上。件猪细得可怜, 得少少菜伴碟. 天使面既卖相更吓人, 完全无D似样既配料, 得几片薄薄既磨菇同洋葱. 全餐最大问题就系, 呢碟野咸得好紧要, 完全无其他味. 由于等左已经成个钟, 实在太肚饿, 都唔想叫佢换, 夹硬食左三分一. 呢个时候有个WAITRESS问 “D野食点呀?”我都忍唔住话佢知D野太咸, 佢最后同我换左另一碟, 可惜我D味蕾已经被d咸味搞到分唔出食紧乜味.食到咁既地步已经讲唔上话对间野再有乜野期望, 甜品又话无得转其他野, 只得炖蛋, 又系得个甜字, 试左两啖就算.埋单$271, 唔系话贵但一定唔值, 下次咪搞. OLIVA 好食过佢都要执, 呢间无理由可以SURVIVE.