2019-10-05 71 浏览
呢排成个社会气氛太压抑,所以放工约frd去bar倾计松一松。呢间DK Bar上次都去过觉得唔错,今次就再去一次。佢既环境同样系玩味十足,有唔少桌面游戏比客人去消闲联谊,好似桌球同ping pong game,而且有好多大电视,如果饮住啤酒睇波都几正。今晚我地无叫酒饮,反而叫左两杯Mocktail,我地同样叫左Mango paradise,即系类近芒果沙冰,酸酸甜甜都几开胃,而且happy hour 接近半价,好抵饮。小食方面,我地叫左两款鸡翼,分别系水牛城辣鸡翼同蜜糖鸡翼。水牛城鸡翼炸得好香脆,热辣辣加埋芝士,送饮品一流,而蜜糖鸡翼都相当唔错,蜜味十足,比平时既烧烤蜜糖鸡翼,多d肉汁。至于主食,我同frd 2个女仔唔想叫太多,只系叫左一个日式带子樱花虾意粉,份量都唔少,相较传统意粉,佢系干身而且意粉有咬口,有樱花虾提味,更加有层次。埋单每人150蚊左右。

埋单每人150蚊左右。