2022-12-03 371 浏览
入文青地区 - 大坑食个 Saturday Brunch 🥯呢度系一间 dog friendly cafe,适合你带埋狗仔,约埋三五知己一齐食吓嘢倾吓计☺️之前试过呢度嘅咖啡 & Bagal,水准都唔错!你可以嗌佢哋配好嘅 meals,或者 lights + extra toppings 自由配搭,都几 flexible 👍🏻今日我哋嗌咗唔同嘅嘢食试吓,食物系正常 cafe 嘅发挥,将所有靓嘅嘢拼合埋一齐,食材都几新鲜 👍🏻 Bagel 口感几烟靭,外皮少少脆,配埋 cream cheese 好食呀⭐️ 咖啡少少果香味,比较浓郁,我试咗杯 Dirty, 个层次系出到,几 balance👏🏻

2022-12-03
$120 (早餐)