2023-02-25
~🍽: Mr.K Pizza N Chicken (铜锣湾)========================‼️: 2人 set 嘅pizza 可以拣双拼ga🧡💛(我哋食完先见到👀😂=========================⬇️⬇️⬇️食评⬇️⬇️⬇️【二人套餐👫🏻🍴】($499)套餐包括:凯撒沙律🥗 x1客芝加哥薄饼🍕 x1客意粉🍝或炸鸡🍗 x1客饮品🥤🍹 x2杯—————————【凯撒沙律🥗🥗】🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑卖相睇落唔错👍🏻👍🏻而且都几新鲜💖💖 值得一赞嘅系烟肉份量几多🐖🐖 烟肉嘅咸香配埋清新嘅蔬菜🐷🥬简直一绝✨✨—————————【海鲜狂热芝加哥 🍯🍕】🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑材料都几丰富🤩🤩 有鱿鱼🦑、蚬肉🐚、青口🐚、蟹柳🦀、芝土🧀等等值得一赞嘅系芝士比得绝对唔吝啬 😍😍 除咗有车打之外🧡🧡仲有双倍水牛💛💛 食落啖啖都系芝士🧀🧀 加上仲识得拉丝〰️成个感觉好满足🥰🥰唯一美中不足嘅系红椒粉味道比较重❤️🔥❤️🔥 个人黎讲就唔太适合喇🥲🥲—————————【芝士烟肉粗管意粉🧀🍝】🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑食落好Rich💛💛 挂汁亦都好够🥰🥰所有酱汁都会充斥系个粗管意粉入面🫕🫕 爆酱嘅感觉好正❣️❣️ 而且佢
🍽: Mr.K Pizza N Chicken (铜锣湾)
========================
=========================
⬇️⬇️⬇️食评⬇️⬇️⬇️
【二人套餐👫🏻🍴】($499)
套餐包括:
【海鲜狂热芝加哥 🍯🍕】
🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑
【芝士烟肉粗管意粉🧀🍝】
🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑
食落好Rich💛💛 挂汁亦都好够🥰🥰所有酱汁都会充斥系个粗管意粉入面🫕🫕 爆酱嘅感觉好正❣️❣️ 而且佢芝士酱系会有啲水牛芝士嘅口感🧀🧀 配埋有咬口嘅意粉简直一绝💞💞 绝对会食过返寻味🤩🤩
【荔枝梳打💗🤍】
🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑
佢比起一般荔枝梳打冇咁甜👀👀味道会有啲似梳打水再沟好淡好淡嘅荔枝味💗🍹 可能会比较适合健康啲人士喇~
【蓝乳酸特饮💙🍹】
🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑
卖相嚟讲几靓💙🤍饮落会有啲似可尔必思🧊🧊 不过个人会觉得甜咗少少🍬🤏🏻 但系等啲冰融咗之后其实整体嚟讲都唔错~~
=========================
🌟性价比:7/10
💖回头指数:7/10
加1️⃣服务费:⭕️
—————————
👩🏻🍳餐厅 : Mr.K Pizza N Chicken (铜锣湾)
📍地址 : 铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦G/F B舖