2024-05-19
成日都见到DoughBro,主打外卖Pizza& Doughnut。💕 ♦️The Mexican Pig🐷 (Seasonal Special)有慢煮猪,芝士,青椒,同埋重点莎莎酱,咬一口真系好墨西哥口味。香料比较重,带少少辣。DoughBro 另一个特式系佢饼底用上手拉酸种面团,所以成个Pizza同平时食开既好唔同,pizza边好有咬口。♦️Half n Half 佢Pizza全部即制,所以可以叫half n half 选择随意两种口味-Carbonara+ Truffle 。Carbonara做base,白汁底食落好有fusion感觉。Truffle就有 火箭菜加埋蘑菇,Truffle味好香。佢每款Pizza都会跟Garlic & Herb Dip,一定要配来食!♦️Strawberry 🍓 Doughnut 入面既酱多到爆泻!士多啤梨酱仲见到士多啤梨粒!♦️S'mores🍫DoughnutChocolate marshmallow cracker,呢个组合听个名都流口水。朱古力酱带有棉花糖嘅甜味,配埋佢𠮶个好好食既冬甩面包,好夹!做会员生日有一个free pizza!
♦️Half n Half
♦️Strawberry 🍓 Doughnut
入面既酱多到爆泻!士多啤梨酱仲见到士多啤梨粒!
♦️S'mores🍫Doughnut
做会员生日有一个free pizza!