2017-04-24 111 浏览
好早之前行过已经见到呢间野,一直想上黎试下,上次walk in点知full晒。今次有备而来,一早系openrice book定位先!放左工行过黎,早左四个字,上到去都照入得,好彩bookmark左吾要吧台所以就安排坐系最入面既二人台,点知对正个风口所以越食越冻睇左阵餐牌,决定嗌个二人餐,价钱都合理既,二人餐前菜包两个汤或沙拉,朋友决定一样一个,职员话ok 前菜之一,紫薯汤。几浓紫薯味,不过一上菜果下同朋友吓一吓脑海谂起minions紫色果只沙律系Parma Ham沙律,so far so good,无乜特别,所以无影小食拼盘,都ok既蒜蓉意大利瓜野菜意粉好。多。蒜。意粉吾算干,炒得岩岩好,不过无谂过会咁蒜大男人pizza好多芝士,味道好浓芝士味,不过可能食吾惯呢种芝士,硬系觉得有啲酒味餐饮补钱嗌左呢杯玫瑰西柚梳打味道好好钟意玫瑰味既一定要试

放左工行过黎,早左四个字,上到去都照入得,好彩
所以越食越冻

是日餐汤-紫薯汤
前菜之一,紫薯汤。

几浓紫薯味,不过一上菜果下同朋友吓一吓
脑海谂起minions紫色果只

小食拼盘
小食拼盘,都ok既
蒜蓉意大利瓜野菜意粉
蒜蓉意大利瓜野菜意粉

好。多。蒜。

意粉吾算干,炒得岩岩好,不过无谂过会咁蒜
大男人pizza
大男人pizza