2019-01-28
要系旺角拣一间岩食又抵食既餐厅,都好靠彩数。。。幸好,今晚有啲运,去左间几满意既餐厅,就系♥EAT ME Bar & Restaurant♥环境稍微有点间,同埋空间有点窄,还可以接受的。室内装修都几外国FEEL,食得都几舒服。仲有啲BAR台位可以选择,对住窗直望出面既街道。餐牌选择都几多,有各色各样既PIZZA、薯条,仲有牛扒、意粉,款款都好想食~除左单点,选择困难症既朋友可以叫二人套餐,咁就唔洗谂咁多啦~最后我地叫左呢个二人套餐($298),套餐价钱比较抵食!是日餐汤及沙律餐汤系南瓜汤,属于比较浓同杰身,带有南瓜甜甜的味道,仲会饮到少少南瓜溶!沙律没什么特别,配上沙律酱汁特别令人开胃~慢煮顶级安格斯肉眼扒配海胆及带子 +$38套餐中想食呢款慢煮顶级安格斯肉眼扒,需要加少少钱的,还可以接受。点左7成熟,厚薄刚刚好,不会太难咬,但又不会太薄,依然有口感,仲可以自选升级配菜,我就选择左海胆同带子。虽然作为配菜,但是选材一点也不马虎, 海胆鲜甜可口,带子虽然份量少,但胜在有咬口~温泉蛋烟肉野菌卡邦尼意大利面呢个意粉既汁比较浓厚,带点杰身,如果好似我咁钟意浓味啲,呢个一定好岩你口味!配料很多很
幸好,今晚有啲运,去左间几满意既餐厅,就系♥EAT ME Bar & Restaurant♥ 环境稍微有点间,同埋空间有点窄,还可以接受的。
室内装修都几外国FEEL,食得都几舒服。
仲有啲BAR台位可以选择,对住窗直望出面既街道。 餐牌选择都几多,有各色各样既PIZZA、薯条,
仲有牛扒、意粉,款款都好想食~
最后我地叫左呢个二人套餐($298),套餐价钱比较抵食!
是日餐汤及沙律 餐汤系南瓜汤,属于比较浓同杰身,
带有南瓜甜甜的味道,仲会饮到少少南瓜溶! 沙律没什么特别,配上沙律酱汁特别令人开胃~
慢煮顶级安格斯肉眼扒配海胆及带子 +$38
海胆鲜甜可口,带子虽然份量少,但胜在有咬口~
温泉蛋烟肉野菌卡邦尼意大利面
MOVENPICK雪糕
呢个也是叫套餐既吸引之处!
我地拣左士多啤梨同朱古力味,有甜品既晚餐份外满足呀!
棉花糖特浓朱古力 $16
整个感觉感到很治愈,令我急不及待饮返一啖。
水龙卷 $14
整体感觉清新解腻,好适合食牛扒果阵饮!