2021-03-01 1492 浏览
见到某APP做Dan Ryan75折㖞,咁耐冇食过就当然要book佢嚟食下啦!预约嘅时间一到,一去到餐厅就即时有位俾我哋!我哋一行三个人,佢就俾咗卡位我哋坐!但佢啲卡位其实都好窄,唔郁都OK嘅,但要行嚟行去就会比较迫。望返个装修,真系十年如一日,十几年前嚟过一次又系咁嘅样,而家又系咁嘅样,一啲都无变!首先上个面包篮,入面有三个包同埋muffin,佢个合桃muffin真系好好食!唔太甜但又好甘香!仲有其余d包配埋佢个特制粉红色牛油真心好食!我哋嗌左三样嘢,第一系系唔知乜嘢海鲜冷盘,话就话有龙虾蟹同哈再加啲菜牛油果蕃茄之类,但上到菜就其实系一堆捞咗好多沙律酱嘅海鲜沙律,入边真系有龙虾虾同蟹嘅,但系全部都系剁碎晒𠮶只,再放喺啲生菜上面,感觉好空虚,空虚都唔系一个问题,但收我$258就系一个问题!我哋当时呆到连相都冇影到!之后叫咗个Ribs,一贯都系好淋,好入味同埋好有BBQ味,冇退步到!好食!连我阿爸冇牙都食咗四条骨!另外个carbonara,劲多芝士同cream,水准之作!买单有埋个七五折,耐唔耐食一次都OK 㗎!

另外个carbonara,劲多芝士同cream,水准之作!

买单有埋个七五折,耐唔耐食一次都OK 㗎!
Ribs
Carbonara