2019-03-25 1034 浏览
今次用apps有六折,就黎试下😂佢个位置唔系google 就咁search个个,都迷左一阵路先黎到,book左平日七点半,见到舖头唔大,得一枱客,有少少淆,但都鼓起勇气入去lolMenu唔算多选择,老板娘过黎枱边一路比我地睇相,一路介绍菜式。因为唔算肚饿,又觉得菜式价位几高但装潢一般,都系单点左几道菜,点知有惊喜。我地叫左两杯cocktails, envy garden, duck confit,pasta with scallops and burrata cheese。 envy garden一上枱已经有惊喜,原来有plating,佢同duck confit都有虫草花同藜麦做配料,配埋唔同既sauce同材料,都各自各好食。到pasta,老板娘话个意粉出面好少有,都几弹牙,scallops 滑嫩鲜味,表面轻轻炙烧左,加上burrata cheese,都几好食。食到咁上下,开始多返几枱客。谂起头先老板娘提到artichokes chips,咁特别既菜式,呢间餐厅手势又唔错,点可以唔试。佢炸得一啲都唔油,好薄脆,齿间留有少少artichokes既味道。总括黎讲,佢系属于比一般西餐好食既有
  Envy  garden

总括黎讲,佢系属于比一般西餐好食既有惊喜餐厅。每一首菜既seasoning都啱啱好,而食完系会觉得好食,菜式都算特别。价格唔低,装潢一般,但会feel到老板好有heart,想真系煮好野食比大家。可以一试!